Zdravá strava
Uvařit si pokrm, po kterém by člověk nepřibral, je snem mnohých žen. Tato možnost je v současné době více než hodně reálná. Ostatně, když se člověk dívá jen na televizi a má možnost zhlédnout spoustu zajímavých pořadů o hubnutí, tak si chce všechno vyzkoušet doma v praxi. Ke zdravému vaření není ani tak třeba skvělé supermoderní kuchyně, ale opravdu dobrého a kvalitního nádobí.
Pokud vaříme některé recepty zdravé stravy na klasických pánvích, tak většinou nemáme šanci, jelikož se jídlo přychytává a pálí. Řešením je přilití většího množství oleje, nicméně tato varianta již nemá se zdravou stravou pranic společného. Na zdravé vaření je ideální titanové nádobí. To je z pohledu použití tuku a nepřilnavosti naprostou bombou. Při použití třeba titanové pánve není zapotřebí prakticky ždáného oleje. Její povrch je speciálně upraven tak, aby nedocházelo k žádnému přilnutí jídla na něm.
Titanové pánve jsou v tomto ohledu naprosto revoluční záležitostí. Připravovat na nich lze prakticky jakékoli pokrmy. Výjimkou nejsou ani různé druhy mas včetně mas tvrdších, jež potřebují poměrně dlouhou přípravu. Díky titanové technologii jsou i tato masa připravena rychleji, než by tomu bylo u klasických pánví. Jejich chuť je vynikající i bez přebytečného tuku.